Na het downloaden van het zipbestand met het e-book, moet u het zipbestand eerst uitpakken teneinde toegang tot het e-book te krijgen. Dit doet u met de rechter muisknop, en daarna kiest u “hier uitpakken” in de lijst met opties die beschikbaar komt.


Kindle

Als u een Amazon Kindle heeft – of deze op uw smartphone or tablet geïnstalleerd heeft – kunt u deze pagina bezoeken: http://www.amazon.com/gp/sendtokindle voor gedetailleerde instructies over hoe u een e-book of tekst van uw computer, browser, via email of een Android toestel naar uw account kunt sturen.


Nook

Onderstaande link geeft instructies over het plaatsen van e-books op uw Nook:
http://www.dummies.com/how-to/content/how-to-transfer-pdfs-to-a-nook.html


Anderen

Voor elke andere eReader moet u een gratis online programma genaamd Calibre downloaden en installeren. Deze beheert e-books (Calibre is tevens een prima programma om e-books op uw computer te lezen).

U kunt de versie voor mac computers hier downloaden:
http://calibre-ebook.com/download_osx

En de versie voor windows computers kunt u hier downloaden:
http://calibre-ebook.com/download_windows

Na installatie van dit programma, opent u het en kunt u uw e-books “slepen en neerzetten” in het hoofdvenster van Calibre. Als ze eenmaal in het programma gezet zijn, kunt u uw toestel met een USB-kabel aan uw computer koppelen. Indien het scherm geblokkeerd is moet u deze eerst activeren en de hoofdpagina van het toestel binnengaan. In uw computer klikt u vervolgens met de rechter muisknop het e-book aan dat u wilt overbrengen vanuit Calibre, en selecteert u “Naar toestel zenden”. U zendt het naar de optie die overeenkomt met de naam van uw toestel. Na de overplaatsing moet u het toestel eerst loskoppelen voordat u de USB-kabel eruit trekt.


Het laden van het e-book naar uw reader was succesvol!


Smartphones en Tablets

Als u een e-book op een smartphone of tablet wilt lezen, moet u een eReader applicatie geïnstalleerd hebben. Er zijn vele gratis of betaalde eReaders beschikbaar voor Andriod of IOS. U kunt ons e-book direct naar uw toestel downloaden, of u kunt het overplaatsen naar uw toestel via uw computer. Sommige eReading applicaties scannen uw toestel en laden het e-book automatisch, terwijl anderen vereisen dat uw het e-book naar een speciale map verplaatst (zoals de “kindle” map voor de Amazon Kindle app).

Neem gerust contact op met store@livingmiracles.org in geval van vragen.