Ha letöltötted az ebookot tartalmazó becsomagolt fájlt, először ki kell csomagolnod, hogy hozzáférhess. Ezt úgy teheted meg, ha jobb kattintással (vagy mac-en cmd kattintással) kiválasztod a „kibontás ide” opciót a megjelenő listából.

Kindle
Ha Amazon Kindle eszközöd van, vagy a Kindle alkalmazás telepítve van az okostelefonodra vagy táblagépedre, felkeresheted az alábbi oldalt, ahol részletesen le van írva, hogyan tudsz egy ebookot vagy szöveget a felhasználói fiókodhoz hozzáadni a számítógépről, a böngészőből, emailen keresztül vagy egy Android készülékről.
http://www.amazon.com/gp/sendtokindle

Nook
Az alábbi linken található utasításokat követve feltöltheted az ebookot a Nook-odra.
http://www.dummies.com/how-to/content/how-to-transfer-pdfs-to-a-nook.html

Más eszközök
Minden más elektronikus olvasóhoz le kell töltened és telepítened kell a Calibre nevű, ingyenes programot, ami kezelni tudja az ebookokat. (A Calibre nagyszerű módja annak is, hogy a számítógépeden olvasni tudd az ebookokat.)

A mac verzót letöltheted itt: 
http://calibre-ebook.com/download_osx

A Windows verzót pedig letöltheted itt: 
http://calibre-ebook.com/download_windows

Miután telepítetted ezt a programot, nyisd meg, és „drag and drop” módszerrel húzd be az ebookjaid a Calibre fő ablakába. Miután az ebookok már benne vannak a programban, csatlakoztathatod a készüléked a számítógépedhez a készülék USB kábelével. Ha a képernyő zárolva van, akkor ezt úgy tudod feloldani, hogy elhúzod az ujjad a képernyőn, majd menj fel a készülék honlapjára! Ezután a számítógépeden jobb kattintással válaszd ki a Calibre listájából azt az ebookot, amit fel akarsz tölteni a készülékedre, válaszd ki a „Küldés” opciót, majd pedig válaszd ki a készüléked nevét a megjelenő listából! Az átvitel után válaszd le a számítógépről a készüléket, mielőtt kihúzod a kábelt!

Sikeresen feltöltötted az ebookot az olvasódra.


Okostelefonok és táblagépek
Ha az okostelefonodon vagy táblagépeden szeretnéd olvasni az ebookot, akkor szükséged van egy már telepített elektronikus olvasásra (eReader) alkalmas alkalmazásra. Rengeteg ilyen ingyenes vagy fizetős eReader alkalmazás érhető el Androidra és IOS-ra is. Letöltheted az ebookunkat közvetlenül a készülékedre, vagy elküldheted azt a készülékedre a számítógépeden keresztül. Néhány eReader alkalmazás rákeres a készülékedre, és automatikusan listázza az ebookot, míg más alkalmazások megkövetelik, hogy az ebookot egy bizonyos mappába helyezd (mint például a „kindle” mappa az Amazon Kindle alkalmazás esetében).

Ha kérdésed van, írj a store@livingmiracles.org email címre!